Waarom krijg ik geen e-mail binnen?

Als u geen e-mail meer binnen krijgt kan dit verschillende oorzaken hebben:

• Uw pakket zit vol, er past geen nieuwe e-mail meer bij. Oplossing: verwijder e-mail van de server, eventueel vanuit de webmail.
  • Uw wachtwoord of andere instellingen zijn niet goed. Controleer de accountinstellingen en wijzig het wachtwoord van uw e-mailadres. Pas deze daarna ook aan in uw accountinstellingen.
  • Uw domeinnaam is niet meer actief of juist gekoppeld. U kunt dit controleren door naar uw website te gaan. Ziet u uw website wel? Dan is dit geen probleem.

Krijgt u na bovenstaande tips uw e-mail nog steeds niet binnen? Neem dan contact op met onze helpdesk.

• email, e-mail, email werkt niet