Hoe kan ik een e-mailadres aanmaken?

Selecteer binnen DirectAdmin (indien dit scherm getoond wordt) eerst de domeinnaam waar het om gaat. Vanuit daar zal je op de onderstaande pagina uitkomen.

U kunt een e-mailadres aanmaken in DirectAdmin onder "E-mail manager > E-mail Accounts".
Zie onderstaande afbeelding waar de knop precies zichtbaar is.

• Klik op "Create Account".

• Vul het gedeelte voor het apenstaart in, bijvoorbeeld "henk"
  • Kies een wachtwoord en vul deze in.
  • Klik bij de E-mail Quota bij voorkeur op max. (hiermee limiteert u het gebruik per e-mailadres).

Klik op "Create Account" en uw e-mailadres is klaar voor gebruik!